TellTur

TELLTUR MED RYFYLKE FRILUFTSRÅD

Telltur sesongen i Ryfylke friluftsråd starter 1. april og varer frem til 31. oktober. Vi har begynt svært forsiktig, men supplerer nå med flere nye turmål i 2023.

De første tellturene har vært med med fokus på båtturistene som bruker våre områder, men nå legger vi også inn turmål lengre fra bryggene. Vi ønsker alle skal få mulighet for aktivitet og konkurranse med å telle turer og poeng. Med TellTur kan du konkurrere med deg selv, innad i familien, eller med andre familier eller båter om hvem som teller flest turer og poeng.
Det er uansett flotte turforslag.

Turer og telltur mål finner du på telltur kartet, men som en ekstra service har vi laget en oversikt av det som er publisert via RYFRI der vi har tilgjengeligjort nedlastbare PDF kart for de som foretrekker det formatet.

Sjekk inn på RYFRI sin avdeling på TellTur.

FOR DEN SOM IKKE HAR FÅTT DET MED SEG

TellTur er friluftsrådenes elektroniske system for tur registrering, også kalt postkassetrim. Her kan du finne turmål og registrere besøkene dine automatisk med mobil appen Norgeskart Friluftsliv. Du kan konkurrere med deg selv eller med andre turgåere om å nå flere mål eller et mål flere ganger. Hver tur registreres og gir poeng.

Registrer turmålet via GPS med Norgeskart Friluftsliv mobilapp for Android og iOS. Appen sjekker automatisk om du er innenfor 50 meters radius fra turmålet, da åpnes en innsjekkingsdialog som lar deg bekrefte at turmålet er besøkt. Så lenge du har turen lastet inn i appen, betyr det ingen ting om målet er uten mobil dekning når du når målet.

OG HER ER SMØRBRØDLISTEN

  • Gå inn på telltur.no og opprett bruker
  • Last inn appen Norgeskart Friluftsliv på mobilen. (Den er nå gratis)
  • Velg fanen TellTur i mobil appen. Logg inn med kontoen du opprettet på Telltur
  • Når innlogget blir «tellturene» lastet inn i appen.
  • Velg ønsket tur.
  • Når du kommer til turmålet, "plinger" mobilen og ber om at du sjekker inn på turmålet.
  • Turen blir registrert med besøk og poeng uansett om du har dekning eller ikke på turmålet.
  • Du kan når som helst gå inn på din TellTur konto og se hvilke turer du har gått og hvor mange poeng du har fått. På den måten har du full oversikt, og kan om ønskelig konkurrere med andre.

Turene og informasjon finner du på: Telltur

HUSK - VI TREKKER PREMIER

blant alle deltakere når sesongen er over. Heldige vinnere kontaktes på mail.

God TellTur
Hilsen Ryfylke Friluftsråd.