Frilager

- Alt til turen

Frilager har alt til turen. Du som privatperson, skole, lag eller organisasjon kan leie kano, telt, fiskeutstyr, turutstyr, kajakk, skiutstyr, skøyter og mye mer. Skoler og frivillige lag og organisasjoner kan i tillegg blant annet låne turklær og tursko til de som trenger det.

Frilager har samlet varer i et nettlager, frilager.no. Du bestiller utstyret du trenger fra nettlageret og bestemmer selv hvor du ønsker å hente varene. Hentestedene er ubetjente slik at utstyret kan hentes når det passer best for deg. Husk at det er to dagers bestillingsfrist! Frilager har hentesteder spredt i regionen fra Suldal i nord til Hå i sør. Se alle hentesteder på frilager.no. Alternativt kan du velge å få varene levert der du ønsker mot et tillegg i pris. Instruks for henting kommer på e-post og sms.

På Frilagers aktivitetssteder er det utplassert utstyr som passer til stedet og årstiden. Det ligger for eksempel kanoer ved mange vann i regionen, fiskestenger på flere lokasjoner ved sjøen som på Lindøy og i Kvernavik, ski på Brekko og hippocamp-tralle på Ølberg. Her trenger man ikke å forhåndsbestille utstyr. Se alle aktivitetssteder på frilager.no.

For at flest mulig skal oppleve turglede er prisene differensierte. Private og bedrifter må betale litt, mens skoler og andre kommunale virksomheter samt frivillige foreninger og lag låner utstyr kostnadsfritt gjennom kommunenes avtaler med Frilager.

Frilager er et samarbeid mellom Vesterlen speiderkrets, Stavanger turistforening, Ryfylke friluftsråd og Jæren friluftsråd, samt Rogaland Fylkeskommune, Stavanger, Sandnes, Sola, Randaberg, Klepp, Time, Hå, Gjesdal, Hjelmeland, Strand og Suldal kommune.

God tur!


Sjekk ut nettsiden www.frilager.no for å bestille utstyr.


Foto: Marie von Krogh - Daniel Møller - Frilager