Ryfylke Friluftsråd logo

Del ryfylke med Facebook og MMS

Del dine opplevelser med oss

Nå kan du dele dine Ryfylke aktiviteter med resten av verden.
For at vi skal bli enda bedre vil vi at du deler de aktivitetene du gjør med oss. Du kan sende en MMS eller poste på facebook sidene så legger vi det ut som en aktivitet.

Slik gjør du:

1. Gå til facebook siden til Ryfri og logg inn med din Facebook konto

2. Skriv om aktiviteten eller stedet - for at innlegget skal bli best mulig inkluder et GPS koordinat - Hvis det er en tur kan du angi startstedet. - legge ved et bilde fra plassen og en tekst som forteller kort om plassen og hvorfor du skal besøke den. Link til nettsider som har mer info er også nyttig å få med seg.

3. Legg det ut. Alle innlegg må godkjennes av Ryfri før de legges ut på nettsiden.

f.eks. Tau kultursti - GPS 59.059889, 5.924635 - Fottur - En 2 km lang kultursti går mellom Tau skole og Strandastøa ved RV13. Langs Kulturstien - et samarbeid mellom Strand kommune og Arkeologisk museum i Stavanger - finner du fornminner fra steinalder, bronsealder og jernalder.

Bildeformat - vi foretrekker breddeformat(landskap) dersom det er mulig. 


Du kan legge dem inn på facebook siden eller sende det som MMS til 940 17 800

Ryfylke Friluftsråd

Ryfylke Friluftsråd har 5 fast ansatte fordelt på 5 årsverk. Ryfylke Friluftsråd er et interkommunalt samarbeidsorgan, bestående av 11 kommuner i Ryfylke og på Nord Jæren. Private bedrifter, interesse- organisasjoner og privatpersoner har anledning til støttemedlemskap.

Facebook ikonRyfylke Friluftsråd på Facebook
www.facebook.com/ryfri
MMSDel aktiviteter med mobilen
MMS til 940 18 400.
Designet av GhostGhost
Utviklet av OriginOrigin